itulau_fanua

tala fou

O Chen Hongchao, le taʻitaʻifono o Xinjiang Xiangyun Fine Cotton, na asiasi atu i le pusa o le kingmax cellulose i luga o Saina-Eurasia Building Expo


Taimi meli: Me-15-2023

Talu ai nei, na asiasi atu ai Mr. Chen Hongchao, le taitaifono o Xinjiang Xiangyun Fine Cotton i le pusa o le kingmax cellulose i luga o le China-Eurasia Building Expo.Na tilotilo ma le totoa Chen Dong i oloa taʻitasi na matou faʻaalia ma mata sili ona auiliili, ma faia se feutagaiga mafanafana ma a matou tagata fai pisinisi.

Xiangyun Fine Cotton o se kamupani faʻapolofesa e taulaʻi i ituaiga uma o cotton, lea e maualuga lona igoa i le alamanuia.O le taimi lenei, e mafai ona matou maua le auai o Chen Hongchao, e leai se masalosalo o se faʻamaoniga sili o la matou kamupani, ae o se avanoa sili foi.

O le taunuu mai o Chen Hongchao e le gata ina tatou malamalama atili ai i le tulaga taʻutaʻua o Xiangyun Fine Cotton i le maketi o le cotton ma le atinaʻeina o le lumanaʻi, ae faʻamalosia ai foi la tatou sootaga felagolagomai ma Xiangyun Fine Cotton.I le taimi o talanoaga, na fefaʻasoaaʻi atoatoa itu e lua o latou poto masani faʻapisinisi ma faʻamoemoega felagolagomaʻi, malilie i se faʻavae sili atu ona loloto ma lautele, ma ausia se maliliega faʻamalieina.

I aso nei o le vaeluaga o maketi ma le tulaga tutusa o oloa, o le eseesega o oloa o le ki lea i le manuia.Xiangyun cotton maaleale ma tausaga o ituaiga timuga, pulea lelei atoatoa ma tekinolosi alualu i luma, manumalo i se igoa lelei i loto o tagata faatau.O la matou galulue faʻatasi ma le Xiangyun Exquisite Cotton e le gata o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le faʻalauiloaina e le matou kamupani o Xiangyun exquisite cotton, ae o lona uiga foi o le a matou tuʻuina atu oloa sili atu ona lelei i a matou tagata faʻatau.

O le taunu'u mai o Chen Hongchao e maua ai fo'i se avanoa lelei e a'oa'o ai a tatou aufaipisinisi.I le faagasologa o fesoʻotaʻiga ma Chen Dong, na matou aʻoaʻoina ai le tele o le poto masani i le faʻaogaina o fuafuaga faʻailoga ma le lelei o le pulega o Xiangyun Fine Cotton, lea na faʻalauteleina ai la matou vaʻai ma faʻalauteleina lo matou malamalama i le maketi o le cotton.

O le taunuu mai o Mr. Chen Hongchao, le taitaifono o le Xiangyun Fine Cotton, ua aoga tele ia i matou.Matou te faafetai ma le faamaoni ia Chen Dong mo lana lagolago ma le popole mo i matou.O le a matou taumafai mo le galulue faʻatasi ma le naunautaiga maualuga ma taumafaiga sili atu i le lumanaʻi galulue faatasi.

gadg